Završeni svi radovi: Plaža između Gradskog i Zelenog mosta dobila novo ruho

GS
Završeni svi radovi: Plaža između Gradskog i Zelenog mosta dobila novo ruho

BANjALUKA - Nakon što su uspješno završeni svi radovi na potezu između Gradskog i Zelenog mosta, Banjaluka je dobila još jednu prekrasnu oazu uz Vrbas.

Potvrdio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je izrazio veliko zadovljstvo što je ova nova oaza uz Vrbas dodatno uljepšala naš grad i što će, zahvaljujući brojnim sadržajima, sugrađanima biti na raspolaganju tokom cijele godine.

- Završili smo sve radove na izgradnji plaže od Gradskog do Zelenog mosta u dužini od jednog kilometra, koja u jesenjim danima izleda zaista čarobno, a siguran sam da će poseban sjaj imati tokom cijele godine - istakao je gradonačelnik.

Inače, ova sportsko-rekreativna zona, koja je već neko vrijeme na raspolaganju građanima Banje Luke, obogaćena je mnoštvom kvalitetnog sadržaja – od stijene za penjanje, nove teretane na otvorenom, terena za mali fudbal, rukomet na pijesku, koji istovremeno može da se koristi i za odbojku i za mali fudbal. Nisu izostali ni novi stolovi za stoni tenis, dok je igralište za basket u potpunosti sanirano, saopšteno je iz grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana