Завршен фестивал стваралаштва у Општој гимназији Католичког школског центра у Бањалуци

Г.С.
Завршен фестивал стваралаштва у Општој гимназији Католичког школског центра у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Други Фесивал ствалаштва Анита Саватовић у Општој гимназији Катиличког школског центра завршен је 30. новембра ауторском мултидисциплинарном радионицом из астрономије „Живот ван наше планете" под менторством Андреане Ковачевић Ћурић и у сарадњи с УГ „БОЗОН".

Овогодишњи фестивал био је јединствен по својој разноликости којом је подржано стваралаштво и надареност ученика гимназије али и тимова ученика великог броја бањалучких основних школа.

- Разрадошћени свиме што смо проживјели и доживјели усмјеравам захвалност свим наставницима, ученицима и људима добре воље који су значајном подршком показали да је школа неисцрпно мјесто учења, мјесто уважавања и заједништва, мјесто рада и игре, мјесто за које се не живи, него у којем се живи - изјавила је директорица Сања Хајдер.

Тим за подршку надарених и талентованих ученика и наставника Опште гимназије Католичког школског центра незаустављив у својој мисију позива све ентузијастичне наставнике да им се придруже у стварању и реализацији примјера добре праксе а из подручја рада с надареним и талентованим - изјавила је педагог Александра Веселиновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана