Završen festival stvaralaštva u Opštoj gimnaziji Katoličkog školskog centra u Banjaluci

G.S.
Završen festival stvaralaštva u Opštoj gimnaziji Katoličkog školskog centra u Banjaluci

BANjALUKA - Drugi Fesival stvalaštva Anita Savatović u Opštoj gimnaziji Katiličkog školskog centra završen je 30. novembra autorskom multidisciplinarnom radionicom iz astronomije „Život van naše planete" pod mentorstvom Andreane Kovačević Ćurić i u saradnji s UG „BOZON".

Ovogodišnji festival bio je jedinstven po svojoj raznolikosti kojom je podržano stvaralaštvo i nadarenost učenika gimnazije ali i timova učenika velikog broja banjalučkih osnovnih škola.

- Razradošćeni svime što smo proživjeli i doživjeli usmjeravam zahvalnost svim nastavnicima, učenicima i ljudima dobre volje koji su značajnom podrškom pokazali da je škola neiscrpno mjesto učenja, mjesto uvažavanja i zajedništva, mjesto rada i igre, mjesto za koje se ne živi, nego u kojem se živi - izjavila je direktorica Sanja Hajder.

Tim za podršku nadarenih i talentovanih učenika i nastavnika Opšte gimnazije Katoličkog školskog centra nezaustavljiv u svojoj misiju poziva sve entuzijastične nastavnike da im se pridruže u stvaranju i realizaciji primjera dobre prakse a iz područja rada s nadarenim i talentovanim - izjavila je pedagog Aleksandra Veselinović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana