За опремање школе у Ади 90.000 КМ

Г.С.
За опремање школе у Ади 90.000 КМ

БАЊАЛУКА - Бањалука, као једна од локалних самоуправа која је остварила најбоље резултате у имплементацији “Пројекта унапређења ефикасности локалних услуга” (PIPLS), добила је 90.000 КМ неповратних средства која ће бити искоришћена за опремање нове школе у Ади.

- Поносни смо што су резултати нашег рада у протеклом периоду уродили плодом. Успјешно смо реализовали PIPLS пројекат, гдје је град препознат као једна од најбоље организованих локалних заједница када је у питању управљање имовином и управљање буџетом - казала је савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало која је у Сарајеву присуствовала додјели неповратних средстава.

- Овај новац биће усмјерен за опремање нове школе у Ади, за коју очекујемо да ће бити једна од најљепших и најмодернијих у нашем граду и земљи - навела је Шукало. Кроз овај пројекат, како је истакла, град је добио и подршку за дигитализацију Градске управе. PIPLS пројекат финансира Шведска, а имплементира УНДП у сарадњи са партнерским јединицама локалне самоуправе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана