Za opremanje škole u Adi 90.000 KM

G.S.
Za opremanje škole u Adi 90.000 KM

BANjALUKA - Banjaluka, kao jedna od lokalnih samouprava koja je ostvarila najbolje rezultate u implementaciji “Projekta unapređenja efikasnosti lokalnih usluga” (PIPLS), dobila je 90.000 KM nepovratnih sredstva koja će biti iskorišćena za opremanje nove škole u Adi.

- Ponosni smo što su rezultati našeg rada u proteklom periodu urodili plodom. Uspješno smo realizovali PIPLS projekat, gdje je grad prepoznat kao jedna od najbolje organizovanih lokalnih zajednica kada je u pitanju upravljanje imovinom i upravljanje budžetom - kazala je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo koja je u Sarajevu prisustvovala dodjeli nepovratnih sredstava.

- Ovaj novac biće usmjeren za opremanje nove škole u Adi, za koju očekujemo da će biti jedna od najljepših i najmodernijih u našem gradu i zemlji - navela je Šukalo. Kroz ovaj projekat, kako je istakla, grad je dobio i podršku za digitalizaciju Gradske uprave. PIPLS projekat finansira Švedska, a implementira UNDP u saradnji sa partnerskim jedinicama lokalne samouprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana