Вукчевић: Хвала ослободиоцима на слободној и напредној Бањалуци

GS
Foto: Arhiva

Одборник Социјалистичке партије у Бањалуци Никола Вукчевић честитао је руководству највећег града Српске, СУБНОР-у, припадницима борачких организација и свим Бањалучанима 22. април – Дан града, дан када је Бањалука 1945. године ослобођења од фашизма.

“Бањалука се прије 79 година ослободила непријатеља, а затим се константно изграђивала, напредовала и правила незаборавне успомене. Нека наш највећи град и даље живи, напредује и развија се, за све наше људе”, рекао је Вукчевић.

Вукчевић је подсјетио да су за слободну Бањалуку најзаслужнији пркосни борци из цијеле Крајине који су у кључним моментима стали на бедеме и уз велику жртву ослободили своја огњишта и поробљени народ, преноси бањалука.нет.

“Много је жртве поднесено да бисмо након непуних осам деценија живјели у слободној, напреднијој и бољој Бањалуци. Хвала свим борцима из овог краја који су заслужни за ослобођење. Бањалука је и у претходном Одбрамбено-отаџбинском рату показала какав народ овдје живи, прихвативши оне који су изгубили све и у граду на Врбасу почели нови живот”, закључио је Вукчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана