Vukčević: Hvala oslobodiocima na slobodnoj i naprednoj Banjaluci

GS
Foto: Arhiva

Odbornik Socijalističke partije u Banjaluci Nikola Vukčević čestitao je rukovodstvu najvećeg grada Srpske, SUBNOR-u, pripadnicima boračkih organizacija i svim Banjalučanima 22. april – Dan grada, dan kada je Banjaluka 1945. godine oslobođenja od fašizma.

“Banjaluka se prije 79 godina oslobodila neprijatelja, a zatim se konstantno izgrađivala, napredovala i pravila nezaboravne uspomene. Neka naš najveći grad i dalje živi, napreduje i razvija se, za sve naše ljude”, rekao je Vukčević.

Vukčević je podsjetio da su za slobodnu Banjaluku najzaslužniji prkosni borci iz cijele Krajine koji su u ključnim momentima stali na bedeme i uz veliku žrtvu oslobodili svoja ognjišta i porobljeni narod, prenosi banjaluka.net.

“Mnogo je žrtve podneseno da bismo nakon nepunih osam decenija živjeli u slobodnoj, naprednijoj i boljoj Banjaluci. Hvala svim borcima iz ovog kraja koji su zaslužni za oslobođenje. Banjaluka je i u prethodnom Odbrambeno-otadžbinskom ratu pokazala kakav narod ovdje živi, prihvativši one koji su izgubili sve i u gradu na Vrbasu počeli novi život”, zaključio je Vukčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana