Вртић у склопу Дома “Рада Врањешевић”: Осмијех малишана највећа награда тетама

А. С.
Вртић у склопу Дома “Рада Врањешевић”: Осмијех малишана највећа награда тетама

БАЊАЛУКА - Вртић и јаслице “Тратинчица”, који дјелује у оквиру Дома “Рада Врањешевић”, прије двадесетак дана отворио је врата малишанима, а конкурс за упис нових чланова остаје отворен и у наредном периоду, до попуне свих 100 мјеста.

Директор дома Владимир Кајкут рекао је за “Глас Српске” да су прве реакције малишана и родитеља сјајне, што представља признање за досадашњи и подстицај за даљи рад. Осмијех дјеце највећа је награда тетама.

- Од 1. јуна, поштујући све препоруке Института за јавно здравство, почели смо да радимо и до сада у вртићу има десетак дјеце. Ових дана планирамо да им прикључимо и штићенике дома, а релаксирањем епидемиолошке ситуације очекујемо и већи број пријављених - казао је Кајкут.

Он је додао да га највише радују позитивне реакције на рачун опремљености простора, стручности особља и услова за боравак.

- Циљ нам је био да вртић буде мјесто гдје ће малишани уживати, имати све што им је потребно да своје вријеме проведу на најквалитетнији начин. Мислим да смо у томе успјели и то је оно што је најважније, а сигуран сам да ће и нови чланови и родитељи дијелити исто мишљење - рекао је Кајкут.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана