Vrtić u sklopu Doma “Rada Vranješević”: Osmijeh mališana najveća nagrada tetama

A. S.
Vrtić u sklopu Doma “Rada Vranješević”: Osmijeh mališana najveća nagrada tetama

BANjALUKA - Vrtić i jaslice “Tratinčica”, koji djeluje u okviru Doma “Rada Vranješević”, prije dvadesetak dana otvorio je vrata mališanima, a konkurs za upis novih članova ostaje otvoren i u narednom periodu, do popune svih 100 mjesta.

Direktor doma Vladimir Kajkut rekao je za “Glas Srpske” da su prve reakcije mališana i roditelja sjajne, što predstavlja priznanje za dosadašnji i podsticaj za dalji rad. Osmijeh djece najveća je nagrada tetama.

- Od 1. juna, poštujući sve preporuke Instituta za javno zdravstvo, počeli smo da radimo i do sada u vrtiću ima desetak djece. Ovih dana planiramo da im priključimo i štićenike doma, a relaksiranjem epidemiološke situacije očekujemo i veći broj prijavljenih - kazao je Kajkut.

On je dodao da ga najviše raduju pozitivne reakcije na račun opremljenosti prostora, stručnosti osoblja i uslova za boravak.

- Cilj nam je bio da vrtić bude mjesto gdje će mališani uživati, imati sve što im je potrebno da svoje vrijeme provedu na najkvalitetniji način. Mislim da smo u tome uspjeli i to je ono što je najvažnije, a siguran sam da će i novi članovi i roditelji dijeliti isto mišljenje - rekao je Kajkut.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana