"Водовод" Бањалука: Грађани сами да очитају потрошњу воде

И. Б.
"Водовод" Бањалука: Грађани сами да очитају потрошњу воде

БАЊАЛУКА - Из бањалучког "Водовода" саопштили су да се, због околности проузрокованих пандемијом "ковида 19", а у складу са препорукама надлежног Штаба за кризне ситуације, обрачун потрошње воде за март, почев од 16. марта, врши на основу процјене просјечне потрошње из ранијег периода, док ће привредни субјекти код којих је дошло до обуставе рада бити изузети из обрачуна.

Додали су да ће овакав режим рада бити примјењен и за април, односно све до стављања ван снаге ванредних мјера проузрокованих пандемијом.

- У циљу што прецизнијег обрачуна и свођења евентуалних погрешака на минимум, позивамо вас да уколико сте у могућности, у периоду након 15. априла а најкасније до 22. априла сами извршите увид у стање на водомјеру и податке нам доставите на мејл [email protected] или на број телефона 051/231-090.

Приликом доставе потребно је да наведете и тачан назив односно име и презиме потрошача, као и адресу и шифру корисника. Из "Водовода" су замолили потрошаче да имају разумијевања за евентуалне грешке у обрачуну које је у оваквим околностима немогуће избјећи а све потребне корекције биће извршене накнадно када се за то стекну услови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана