"Vodovod" Banjaluka: Građani sami da očitaju potrošnju vode

I. B.
"Vodovod" Banjaluka: Građani sami da očitaju potrošnju vode

BANjALUKA - Iz banjalučkog "Vodovoda" saopštili su da se, zbog okolnosti prouzrokovanih pandemijom "kovida 19", a u skladu sa preporukama nadležnog Štaba za krizne situacije, obračun potrošnje vode za mart, počev od 16. marta, vrši na osnovu procjene prosječne potrošnje iz ranijeg perioda, dok će privredni subjekti kod kojih je došlo do obustave rada biti izuzeti iz obračuna.

Dodali su da će ovakav režim rada biti primjenjen i za april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih pandemijom.

- U cilju što preciznijeg obračuna i svođenja eventualnih pogrešaka na minimum, pozivamo vas da ukoliko ste u mogućnosti, u periodu nakon 15. aprila a najkasnije do 22. aprila sami izvršite uvid u stanje na vodomjeru i podatke nam dostavite na mejl [email protected] ili na broj telefona 051/231-090.

Prilikom dostave potrebno je da navedete i tačan naziv odnosno ime i prezime potrošača, kao i adresu i šifru korisnika. Iz "Vodovoda" su zamolili potrošače da imaju razumijevanja za eventualne greške u obračunu koje je u ovakvim okolnostima nemoguće izbjeći a sve potrebne korekcije biće izvršene naknadno kada se za to steknu uslovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana