Увертира за најишчекиванију манифестацију: Рок Симфонија расплесала Бањалучане

Мондо
Увертира за најишчекиванију манифестацију: Рок Симфонија расплесала Бањалучане

БАЊАЛУКА - Рок Симфонија одржала је мини концерт у центру Бањалуке гдје је својим снажним рок звуцима забављала суграђане, али и најавила концерт у оквиру најишчекиванијег догађаја у свијету тетоважа код нас – "Бањалука тату шоу".

Данашњи “флеш моб” био је само увод у оно што очекује посјетиоце тог невјероватног спектакла гдје Рок Симфонија наступа први дан, 10. маја у спортској дворани Центар.

Подсјећамо, град на Врбасу ће 10, 11. и 12. маја постати епицентар свјетске таттоо сцене уз богат музички програм домаћих и регионалних бендова. Према ранијим најавама, на манифестацији прве такве врсте у БиХ и региону учествоваће више од 100 умјетника из региона, Европе и Америке.

Рок Симфонија расплесала Бањалучане уочи манифестације Бањалука

Предсједник Удружења љубитеља тетоважа "БЛ Тату студио" Игор Пешић недавно је рекао да је циљ манифестације промоција тетовирања као умјетности.

"Програм је такмичарског и ревијалног карактера и сви посјетиоци ће имати прилику да виде процес стварања тетоважа највећих свјетских мајстора и биће обогаћен бројним концертима", рекао је Пешић.

Очекује се да ће велики број посјетилаца уживати у фантастичним тетоважама, музици и атмосфери која ће остати урезана у сјећању свих који буду присуствовали овом незаборавном догађају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана