Uvertira za najiščekivaniju manifestaciju: Rok Simfonija rasplesala Banjalučane

Mondo
Uvertira za najiščekivaniju manifestaciju: Rok Simfonija rasplesala Banjalučane

BANjALUKA - Rok Simfonija održala je mini koncert u centru Banjaluke gdje je svojim snažnim rok zvucima zabavljala sugrađane, ali i najavila koncert u okviru najiščekivanijeg događaja u svijetu tetovaža kod nas – "Banjaluka tatu šou".

Današnji “fleš mob” bio je samo uvod u ono što očekuje posjetioce tog nevjerovatnog spektakla gdje Rok Simfonija nastupa prvi dan, 10. maja u sportskoj dvorani Centar.

Podsjećamo, grad na Vrbasu će 10, 11. i 12. maja postati epicentar svjetske tattoo scene uz bogat muzički program domaćih i regionalnih bendova. Prema ranijim najavama, na manifestaciji prve takve vrste u BiH i regionu učestvovaće više od 100 umjetnika iz regiona, Evrope i Amerike.

Rok Simfonija rasplesala Banjalučane uoči manifestacije Banjaluka

Predsjednik Udruženja ljubitelja tetovaža "BL Tatu studio" Igor Pešić nedavno je rekao da je cilj manifestacije promocija tetoviranja kao umjetnosti.

"Program je takmičarskog i revijalnog karaktera i svi posjetioci će imati priliku da vide proces stvaranja tetovaža najvećih svjetskih majstora i biće obogaćen brojnim koncertima", rekao je Pešić.

Očekuje se da će veliki broj posjetilaca uživati u fantastičnim tetovažama, muzici i atmosferi koja će ostati urezana u sjećanju svih koji budu prisustvovali ovom nezaboravnom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana