У току припреме за “Прољеће у Бањалуци”: Позив за пројекте отворен до 17. јануара

А. С.
У току припреме за “Прољеће у Бањалуци”: Позив за пројекте отворен до 17. јануара

Удружења грађана и друга правна лица, која имају идеје и пројекте за манифестације овогодишњег “Прољећа у Бањалуци”, могу да их пријаве на позив за суфинансирање.

Овај позив Градске управе отворен је до 17. јануара, а све предложене манифестације требало би да буду реализоване од 15. априла до 15. јуна ове године.

- Удружења грађана, фондације и друга правна лица која имају обезбијеђен дио новца за пројекте, било да се ради о култури, туризму или спорту, могу да се пријаве на наш јавни позив. Тако ће имати могућност да постану дио блока догађаја који ћемо организовати у оквиру “Прољећа у Бањалуци”, манифестације која је већ постала препознатљива по бројности и квалитету догађаја које је чине - казао је начелник Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Невен Станић и додао да је у градском буџету за овај позив предвиђено 150.000 КМ.

Обједињавање готово свих културних, спортских и туристичких догађаја у овај програм има за циљ да се град и регионално промовише и привлачи посјетиоце из цијелог региона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана