U toku pripreme za “Proljeće u Banjaluci”: Poziv za projekte otvoren do 17. januara

A. S.
U toku pripreme za “Proljeće u Banjaluci”: Poziv za projekte otvoren do 17. januara

Udruženja građana i druga pravna lica, koja imaju ideje i projekte za manifestacije ovogodišnjeg “Proljeća u Banjaluci”, mogu da ih prijave na poziv za sufinansiranje.

Ovaj poziv Gradske uprave otvoren je do 17. januara, a sve predložene manifestacije trebalo bi da budu realizovane od 15. aprila do 15. juna ove godine.

- Udruženja građana, fondacije i druga pravna lica koja imaju obezbijeđen dio novca za projekte, bilo da se radi o kulturi, turizmu ili sportu, mogu da se prijave na naš javni poziv. Tako će imati mogućnost da postanu dio bloka događaja koji ćemo organizovati u okviru “Proljeća u Banjaluci”, manifestacije koja je već postala prepoznatljiva po brojnosti i kvalitetu događaja koje je čine - kazao je načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Neven Stanić i dodao da je u gradskom budžetu za ovaj poziv predviđeno 150.000 KM.

Objedinjavanje gotovo svih kulturnih, sportskih i turističkih događaja u ovaj program ima za cilj da se grad i regionalno promoviše i privlači posjetioce iz cijelog regiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana