У понуди 31 гаража за закуп

М. С.
У понуди 31 гаража за закуп

БАЊАЛУКА - Одјељење за локални економски развој и стратешко планирање расписало је оглас о давању у закуп гаража путем прикупљања писмених понуда.

Како је наведено у огласу, Градска управа нуди у закуп 31 гаражу у власништву града, које се налазе на ширем градском подручју. Гараже су површине од 13 до 27 метара квадратних.

- На оглас се могу пријавити сва физичка и правна лица, осим оних која нису у цијелости измирила обавезе по основу закупа и комуналне накнаде према граду - прецизира се у огласу.

Издавање у закуп, путем прикупљања писмених понуда, може се извршити само, ако су приспјеле најмање двије понуде које испуњавају услове огласа за исту гаражу. Ако нису поднесене најмање двије писмене понуде, које испуњавају услове огласа, комисија оглашава издавање у закуп неуспјелим и о томе обавјештава понуђаче.

Оглас је отворен до 6. октобра, до 11 часова, а сви заинтересовани документацију достављају у затвореној коверти на протокол Градске управе, канцеларија 14, за сваку гаражу посебно. Отварање понуда је истог дана у 13 часова, у сали 238, други спрат Градске управе.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана