У Дому "Рада Врањешевић" Промовисана поштанска марка поводом међународног дана дјечијих права

Срна
Foto: срна

БАЊАЛУКА - "Поште Српске" данас су у Дому за дјецу и омладину без родитељског старања "Рада Врањешевић" у Бањалуци организовале су данас промоцију поштанске марке коју је поводом Међународног дана дјечијих права нацртала штићеница Дома.

Извршни директор за Информационо-комуникационе технологије, развој, продају и маркетинг "Пошта Српске" Зоран Протић рекао да су заједно са Домом "Рада Врањешевић" у априлу ове године организовали креативну радионицу цртања поштанске марке током које су штићеници Дома нацртали 30 радова.

"Три најбоља рада су награђена, а најбољи краси ову поштанску марку. Она ће од сутра путовати свијетом и представљати малог амбасадора Републике Српске", нагласио је Протић.

"Поште Српске" наградиле су штићенице које су нацртале три најбоља рада са таблет рачунарима, а Дому "Рада Врањешевић" уручили су штампач.

Директор Дома Владимир Кајкут рекао је да су штићеници на радионици цртали мотиве о теми која се односила на Дан дјечијих права.

"Дјеца млађег узраста одушевљено су прихватили ту идеју и већ данас најбољи цртеж је на маркици Пошта Српске", истакао је Кајкут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана