U Domu "Rada Vranješević" Promovisana poštanska marka povodom međunarodnog dana dječijih prava

Srna
Foto: srna

BANjALUKA - "Pošte Srpske" danas su u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci organizovale su danas promociju poštanske marke koju je povodom Međunarodnog dana dječijih prava nacrtala štićenica Doma.

Izvršni direktor za Informaciono-komunikacione tehnologije, razvoj, prodaju i marketing "Pošta Srpske" Zoran Protić rekao da su zajedno sa Domom "Rada Vranješević" u aprilu ove godine organizovali kreativnu radionicu crtanja poštanske marke tokom koje su štićenici Doma nacrtali 30 radova.

"Tri najbolja rada su nagrađena, a najbolji krasi ovu poštansku marku. Ona će od sutra putovati svijetom i predstavljati malog ambasadora Republike Srpske", naglasio je Protić.

"Pošte Srpske" nagradile su štićenice koje su nacrtale tri najbolja rada sa tablet računarima, a Domu "Rada Vranješević" uručili su štampač.

Direktor Doma Vladimir Kajkut rekao je da su štićenici na radionici crtali motive o temi koja se odnosila na Dan dječijih prava.

"Djeca mlađeg uzrasta oduševljeno su prihvatili tu ideju i već danas najbolji crtež je na markici Pošta Srpske", istakao je Kajkut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana