Туристичко-рекреативни комплекс на Мањачи: Први посјетиоци на прољеће

Илијана Божић
Туристичко-рекреативни комплекс на Мањачи: Први посјетиоци на прољеће

БАЊАЛУКА - Туристичко-рекреативни комплекс на Мањачи овог прољећа примиће прве посјетиоце, најављено је из Центра за развој пољопривреде и села. Завршена је акција чишћења и уређења језера те ће ускоро бити потпуно завршена три простора за смјештај и одмор посјетилаца, укупног капацитета око 600 мјеста.

- Завршили смо изградњу пецана и роштиља, а заједно са партнерима у овом послу Туристичком организацијом Бањалуке (ТОБЛ) и Градском развојном агенцијом разрадили смо неколико пројеката, за које смо аплицирали Градској управи, Влади Српске и међународним организацијама - рекли су из Центра за развој пољопривреде и села. 

Од Владе су добили контејнере које планирају префабрикацијом претворити у бунгалове, односно смјештајне капацитете, да би гости могли боравити и по неколико дана. 

Из ТОБЛ-а су казали да ће овај комплекс пружити различите садржаје, од адреналинског, авантуристичког и спортског до излетничког туризма и уживања у природи.

- Ријеч је о јединственом и иновативном пројекту, који би требало да побољша и прошири туристичку понуду града. Изванредна локација и излетиште би добро дошли туристима, али и домаћим гостима, који ће надомак града имати угодно мјесто за одмор и рекреацију - рекла је директорица ТОБЛ-а Ирена Радојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана