Траже модалитете за повећање плата у 2023.

Г.С.
Траже модалитете за повећање плата у 2023.

БАЊАЛУКА - С циљем побољшања услова и статуса свих запослених у Градској управи, градоначелник Драшко Станивуковић одржао је састанак са представницима Репрезентативне синдикалне организације Градске управе.

Током овог састанка исказана је потреба за тражењем модалитета за повећање плата запосленим у Градској управи у наредној години.

- Иако треба подсјетити да је у току 2022. године запосленим у Градској управи повећана плата након 17 година, да су сачувана сва радна мјеста те да је повећан и износ регреса, а све с циљем побољшања материјалног положаја радника и на овом састанку разговарали смо са градоначелником о могућностима за ново повећање плате у 2023. години - поручио је предсједник Синдикалне организације Градске управе града Бањалука Радислав Гојковић.

Предсједник је захвалио градоначелнику на досадашњој доброј сарадњи, рекавши да вјерује да ће и у наредној години активно радити на побољшању услова за запослене Градске управе.

Такође важно је напоменути да је ово уједно била и 21. сједница Скупштине Синдикалне организације на којој су присуствовали представници свих организационих јединица Градске управе, који су том приликом упознали градоначелника са најбитнијим активностима и захтјевима радника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана