Traže modalitete za povećanje plata u 2023.

G.S.
Traže modalitete za povećanje plata u 2023.

BANjALUKA - S ciljem poboljšanja uslova i statusa svih zaposlenih u Gradskoj upravi, gradonačelnik Draško Stanivuković održao je sastanak sa predstavnicima Reprezentativne sindikalne organizacije Gradske uprave.

Tokom ovog sastanka iskazana je potreba za traženjem modaliteta za povećanje plata zaposlenim u Gradskoj upravi u narednoj godini.

- Iako treba podsjetiti da je u toku 2022. godine zaposlenim u Gradskoj upravi povećana plata nakon 17 godina, da su sačuvana sva radna mjesta te da je povećan i iznos regresa, a sve s ciljem poboljšanja materijalnog položaja radnika i na ovom sastanku razgovarali smo sa gradonačelnikom o mogućnostima za novo povećanje plate u 2023. godini - poručio je predsjednik Sindikalne organizacije Gradske uprave grada Banjaluka Radislav Gojković.

Predsjednik je zahvalio gradonačelniku na dosadašnjoj dobroj saradnji, rekavši da vjeruje da će i u narednoj godini aktivno raditi na poboljšanju uslova za zaposlene Gradske uprave.

Takođe važno je napomenuti da je ovo ujedno bila i 21. sjednica Skupštine Sindikalne organizacije na kojoj su prisustvovali predstavnici svih organizacionih jedinica Gradske uprave, koji su tom prilikom upoznali gradonačelnika sa najbitnijim aktivnostima i zahtjevima radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana