Традиционална акција Градске управе: Пријаве за избор најуређенијег дворишта до 25. јуна

М. С.
Традиционална акција Градске управе: Пријаве за избор најуређенијег дворишта до 25. јуна

БАЊАЛУКА - Конкурс за избор најуређенијег дворишта у граду траје до 25. јуна, а ову традиционалну акцију организују под слоганом “Уређујем своје двориште, уређујем свој град”.

- У новонасталим околностима у вези са пандемијом вируса корона правила конкурса су измијењена у односу на раније године па је уз пријавни образац потребно доставити и фотографије, да би у случају немогућности изласка на терен комисија могла изабрати овогодишњег побједника, саопштено је из Градске управе.

Бањалучани који желе да се такмиче за ову ласкаву титулу потребно је да пријаву и десет одабраних фотографија свог дворишта или балкона доставе електронском поштом на јавностЖбањалука.рс.ба, путем поште или предајом пријаве у пријемну канцеларију Градске управе.

Пријаве путем поште потребно је доставити на адресу: Градска управа (комисија за реализацију акције “Бирамо најуређеније”), Трг српских владара 1, 78000 Бањалука.

Ово својеврсно такмичење довија се у четири категорије - најуређеније приватно двориште, најуређеније двориште ЗЕВ-а, најуређенији круг пословних субјеката, организација и јавних установа те најуређенији балкон.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана