Tradicionalna akcija Gradske uprave: Prijave za izbor najuređenijeg dvorišta do 25. juna

M. S.
Tradicionalna akcija Gradske uprave: Prijave za izbor najuređenijeg dvorišta do 25. juna

BANjALUKA - Konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta u gradu traje do 25. juna, a ovu tradicionalnu akciju organizuju pod sloganom “Uređujem svoje dvorište, uređujem svoj grad”.

- U novonastalim okolnostima u vezi sa pandemijom virusa korona pravila konkursa su izmijenjena u odnosu na ranije godine pa je uz prijavni obrazac potrebno dostaviti i fotografije, da bi u slučaju nemogućnosti izlaska na teren komisija mogla izabrati ovogodišnjeg pobjednika, saopšteno je iz Gradske uprave.

Banjalučani koji žele da se takmiče za ovu laskavu titulu potrebno je da prijavu i deset odabranih fotografija svog dvorišta ili balkona dostave elektronskom poštom na javnostŽbanjaluka.rs.ba, putem pošte ili predajom prijave u prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave putem pošte potrebno je dostaviti na adresu: Gradska uprava (komisija za realizaciju akcije “Biramo najuređenije”), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banjaluka.

Ovo svojevrsno takmičenje dovija se u četiri kategorije - najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište ZEV-a, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova te najuređeniji balkon.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana