Сутра обустава саобраћаја на путу за Пријечане и у Новоселији

Срна
Сутра обустава саобраћаја на путу за Пријечане и у Новоселији

БАЊАЛУКА - Сутра ће бити обустављен саобраћај на путу за бањалучко насеље Пријечани, на дијелу од скретања за викенд-насеље према Пријечанима, у дужини од 450 метара, најављено је из градског Одјељења за саобраћај и путеве.

Саобраћај ће бити обустављен од 8.00. до 18.00 часова, због санације клизишта и изградње дијела саобраћајице, а радове изводи предузеће "Козарапутеви".

"Током извођења радова, односно за вријеме трајања обуставе саобраћаја, приградска линија Ортопедија-Пријечани неће саобраћати", навели су из ресорног одјељења.

Такође, сутра ће у истом времену, због асфалтирања бити обустављен саобраћај на путу Десна Новоселија-Карановац, на дијелу код "Дрвопродекса", у дужини од 600 метара.

За вријеме извођења радова, линија јавног превоза број девет Чесма-Центар-Десна Новоселија и Десна Новоселија-Карановац саобраћају са два аутобуса, тако да један аутобус саобраћа регистрованом трасом од Чесме до мјеста извођења радова /стајалиште "Точак"/.

Други аутобус саобраћа од Чесме до центра регистованом трасом, а затим даље Улицом краља Петра И Карађорђевића, Скендера Куленовића, Козарском, Маљачких устаника, Уроша Дреновића, магистралним путем до моста у Карановцу, затим лијево путем Бањалука-Карановац према Бањлуци до мјеста извођења радова /стајалиште "Вуксани"/.

Аутобуси полазе у исто вријеме и то из Чесме у терминима 7.35, 9.35, 11.35, 13.35, 15.09 и 16.35 часова и из Десне Новоселије у терминима 8.50, 10.50, 12.50, 14.22, 15.55 и 17.15 часова.

За вријеме извођења радова, полазак у 16.10 часова на приградској линији Бањалука-Љубачево из смјера града саобраћа до стајалишта "Блик", затим се аутобус враћа Улицом војводе Пере Креце, лијево преко Зеленог моста, Козарском улицом, према мосту у Карановцу и даље регистрованом трасом.

Током извођења радова биће омогућен пјешачки саобраћај, а из надлежног одјељења апелују на све учеснике у саобраћају да буду опрезни и стрпљиви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана