Sutra obustava saobraćaja na putu za Priječane i u Novoseliji

Srna
Sutra obustava saobraćaja na putu za Priječane i u Novoseliji

BANjALUKA - Sutra će biti obustavljen saobraćaj na putu za banjalučko naselje Priječani, na dijelu od skretanja za vikend-naselje prema Priječanima, u dužini od 450 metara, najavljeno je iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Saobraćaj će biti obustavljen od 8.00. do 18.00 časova, zbog sanacije klizišta i izgradnje dijela saobraćajice, a radove izvodi preduzeće "Kozaraputevi".

"Tokom izvođenja radova, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, prigradska linija Ortopedija-Priječani neće saobraćati", naveli su iz resornog odjeljenja.

Takođe, sutra će u istom vremenu, zbog asfaltiranja biti obustavljen saobraćaj na putu Desna Novoselija-Karanovac, na dijelu kod "Drvoprodeksa", u dužini od 600 metara.

Za vrijeme izvođenja radova, linija javnog prevoza broj devet Česma-Centar-Desna Novoselija i Desna Novoselija-Karanovac saobraćaju sa dva autobusa, tako da jedan autobus saobraća registrovanom trasom od Česme do mjesta izvođenja radova /stajalište "Točak"/.

Drugi autobus saobraća od Česme do centra registovanom trasom, a zatim dalje Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Kozarskom, Maljačkih ustanika, Uroša Drenovića, magistralnim putem do mosta u Karanovcu, zatim lijevo putem Banjaluka-Karanovac prema Banjluci do mjesta izvođenja radova /stajalište "Vuksani"/.

Autobusi polaze u isto vrijeme i to iz Česme u terminima 7.35, 9.35, 11.35, 13.35, 15.09 i 16.35 časova i iz Desne Novoselije u terminima 8.50, 10.50, 12.50, 14.22, 15.55 i 17.15 časova.

Za vrijeme izvođenja radova, polazak u 16.10 časova na prigradskoj liniji Banjaluka-Ljubačevo iz smjera grada saobraća do stajališta "Blik", zatim se autobus vraća Ulicom vojvode Pere Krece, lijevo preko Zelenog mosta, Kozarskom ulicom, prema mostu u Karanovcu i dalje registrovanom trasom.

Tokom izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj, a iz nadležnog odjeljenja apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i strpljivi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana