Станивуковић: У току изградња тартан трим стазе у парку “Младен Стојановић”

ГС
Станивуковић: У току изградња тартан трим стазе у парку “Младен Стојановић”

У току је изградња тартан трим стазе у парку “Младен Стојановић”, рекао је Драшко станивуковић, градоначелник Бањалуке.

Како је навео на Твитеру, стаза представља најсавременију подлогу за трчање коју могу користити како рекреативци, тако и професионални спортисти.

“Врши се и реконструкција тротоара од парка ‘Младен Стојановић’ до Архива РС у дужини од 1једног километра”, додао је Станивуковић.

Осим нове трим стазе на овој локацији  Бањалука добија до сада највеће и најмодерније дизајнирано дјечје игралиште површине око 1.500 метара квадратних, подсјећају из Градске управе.

Након уређења парк “Младен Стојановић”, у који, како наводе, није улгано деценијама, ће, уз обновљене тартан трим стазе, добити и бројне нове садржаје, и то шеталишта, савремену теретану на отвореном, али и нову авенију која ће повезивати Улицу Олимпијских побједника и источни транзит, спортску дворану са 5.000 сједећих мјеста прилагођену свим спортовима.

Парк ће бити обогаћен додатним зеленилом који ће донијети нови шарм нашем највећем парку, а овај цијели пројекат донијеће потпуно нови изглед и садржај нашем граду, преноси бањалука.нет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана