Станивуковић најавио да Грађевинска школа добија нови објекат

ГС
Станивуковић најавио да Грађевинска школа добија нови објекат

БАЊАЛУКА – Ускоро крећемо са изградњом новог објекта Грађевинске школе, рекао је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

"Радује ме велики ентузијазам и воља савјета родитеља, руководства школе, професора и ученика Грађевинске школе да истрају у иницијативи за изградњу новог школског објекта", истакао је Станивуковић.

Поручио је да ће Град Бањалука бити дио овог важног пројекта и подржати све наредне кораке.

"Спремни смо да почнемо са радовима на изградњи још једне школе већ током ове године. Изградили смо једну основну школу, градимо спортску гимназију, обновили смо велики број објеката основних школе", казао је Станивуковић.

Истиче и да се интезивно ради на изградњи новог средњошколског дома на локацији иза Пољопривредне школе, у склопу којег ће се налазити Угоститељска и Политехничка школа, пишу Независне.

"На овај начин ријешићемо питање три школе, Грађевинске, Угоститељске и Политехничке, као и Медицинске школе која ће бити дислоцирана у круг УКЦ РС. Уз изградњу основне школе на Паприковцу питање образовних установа на територији града Бањалука биће ријешено", истакао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана