Stanivuković najavio da Građevinska škola dobija novi objekat

GS
Stanivuković najavio da Građevinska škola dobija novi objekat

BANjALUKA – Uskoro krećemo sa izgradnjom novog objekta Građevinske škole, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

"Raduje me veliki entuzijazam i volja savjeta roditelja, rukovodstva škole, profesora i učenika Građevinske škole da istraju u inicijativi za izgradnju novog školskog objekta", istakao je Stanivuković.

Poručio je da će Grad Banjaluka biti dio ovog važnog projekta i podržati sve naredne korake.

"Spremni smo da počnemo sa radovima na izgradnji još jedne škole već tokom ove godine. Izgradili smo jednu osnovnu školu, gradimo sportsku gimnaziju, obnovili smo veliki broj objekata osnovnih škole", kazao je Stanivuković.

Ističe i da se intezivno radi na izgradnji novog srednjoškolskog doma na lokaciji iza Poljoprivredne škole, u sklopu kojeg će se nalaziti Ugostiteljska i Politehnička škola, pišu Nezavisne.

"Na ovaj način riješićemo pitanje tri škole, Građevinske, Ugostiteljske i Politehničke, kao i Medicinske škole koja će biti dislocirana u krug UKC RS. Uz izgradnju osnovne škole na Paprikovcu pitanje obrazovnih ustanova na teritoriji grada Banjaluka biće riješeno", istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana