Станивуковић именовао нове савјетнике, Кресојевић постао градски менаџер

Г.С.
Станивуковић именовао нове савјетнике, Кресојевић постао градски менаџер

БАЊАЛУКА - Досадашњи савјетник градоначелника за економске и међународне пројекте Бојан Кресојевић први је градски менаџер у Бањалуци, а градоначелник је истовремено данас у Градској управи представио нови тим савјетника.

Мирна Савић Бањац, из покрета ''Бањалука зове'', одборница у прошлом сазиву Скупштине града биће задужена за културу и социјалну политику у Градској управи.

Објашњавајући именовање за градског менаџера, Станивуковић је рекао да је Бојан Кресојевић већ доказао своје компетенције за само осам мјесеци од када је у градској администрацији, али и уопште кроз досадашњи рад на факултету и приватним компанијама.

"Наша идеја је да по дубини просто убрза Градску управу, помогне при координацији свих одјељења, да направимо у што краћем року максимално ефикасну градску администрацију," рекао је Станивуковић.

Кресојевић је изразеуи велико задовољство што је први градски менаџер, рекавши да је то истовремено велика одговорност и обавеза како према градоначелнику тако и према грађанима.

"Уложићу напоран рад и ставити на располагање сво своје знање и искуство. Својом енергијом потрудићу се да заједно са градоначелником и Миладом Шукало убрзамо и учинимо ефикасном Градску управу и да велики број пројеката које смо до сада осмислили буду реализовани у најкраћем року," закључио је он, преноси mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана