Stanivuković imenovao nove savjetnike, Kresojević postao gradski menadžer

G.S.
Stanivuković imenovao nove savjetnike, Kresojević postao gradski menadžer

BANjALUKA - Dosadašnji savjetnik gradonačelnika za ekonomske i međunarodne projekte Bojan Kresojević prvi je gradski menadžer u Banjaluci, a gradonačelnik je istovremeno danas u Gradskoj upravi predstavio novi tim savjetnika.

Mirna Savić Banjac, iz pokreta ''Banjaluka zove'', odbornica u prošlom sazivu Skupštine grada biće zadužena za kulturu i socijalnu politiku u Gradskoj upravi.

Objašnjavajući imenovanje za gradskog menadžera, Stanivuković je rekao da je Bojan Kresojević već dokazao svoje kompetencije za samo osam mjeseci od kada je u gradskoj administraciji, ali i uopšte kroz dosadašnji rad na fakultetu i privatnim kompanijama.

"Naša ideja je da po dubini prosto ubrza Gradsku upravu, pomogne pri koordinaciji svih odjeljenja, da napravimo u što kraćem roku maksimalno efikasnu gradsku administraciju," rekao je Stanivuković.

Kresojević je izrazeui veliko zadovoljstvo što je prvi gradski menadžer, rekavši da je to istovremeno velika odgovornost i obaveza kako prema gradonačelniku tako i prema građanima.

"Uložiću naporan rad i staviti na raspolaganje svo svoje znanje i iskustvo. Svojom energijom potrudiću se da zajedno sa gradonačelnikom i Miladom Šukalo ubrzamo i učinimo efikasnom Gradsku upravu i da veliki broj projekata koje smo do sada osmislili budu realizovani u najkraćem roku," zaključio je on, prenosi mondo.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana