Станивуковић: Границе за нас само линије у атласу

Танјуг
Foto: Званична Фејзбук страница Драшка Станивуковића

БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић честитао је Дан српског јединства, слободе и националне заставе, иштичући да су везе Србије и Републике Српске нераскидиве и никад снажније.

"У данима када славимо јединство српског народа, слободу и националну заставу, можемо бити поносни на везе које Република Српска и Србија имају, које су нераскидиве и чини се никад снажније", навео је Станивуковић у честитци.

Границе, каже, за нас представљају само линије у атласу, а оно што дубоко повезује наш народ са обе стране Дрине јесте богата традиција, вера, језик, писмо, али и херојска историја на коју можемо бити поносни.

"Данас желим свим Србима да честитам овај за нас важан дан, поготово нашем народу у расијању. Заједно треба да пошаљемо поруку јединства и не смијемо дозволити да нас неки дијеле на мале и велике Србе, на оне који су остали и оне који су отишли у свијет ''трбухом за крухом''", поручио је Станивуковић.

Станивуковић је додао да дубоко вјерује да ће доћи времена када ће они који праве дубоке подјеле између нашег народа отићи у прошлост.

"Република Српска и Србија су једно, данас, сутра и заувијек. Срећан нам Дан српског јединства, слободе и националне заставе", поручио је Станивуковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана