Дрво општетило два аутомобила

ГС
Дрво општетило два аутомобила

БАЊАЛУКА - На Булевару Живојина Мишића ноћас је пало дрво, које је оштетило два аутомобила.

Ово се догодило код тзв. “в зграда”, тачније између друге и треће зграде.

Станари наводе како су ноћас чули јак прасак, а јутрос када су изашли имали су шта и да виде. Такође, на том подручју се налази и клупа на којој често бораве станари ових зграда, међу којима има и много дјеце.

Из Полицијске управе Бањалука за наш портал су потврдили да им је пријављено да је ноћас око 01:30 на паркинг простору у поменутој улици пало дрво, те да је том приликом причињена материјална штета на два аутомобила.

“Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и контстатовали да је вјероватно усљед невремена дошло до прелома стабла. Обавјештена је и Комунална полиција, која је фотографисала лице мјеста, као и оштећења на возилима. Такође, контактирана је Ватрогасна бригада Бањалула која треба да уклони дрво и гране ради несметане комуникације возила на том простору”, казали су из полиције.

На фотографијама, које је на лицу мјеста забиљежио наш репортер видљива су оштећена возила на којима су полупана стакла и пољомљени ретровизори. Такође, на том простору налази се и много грања и лишћа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана