Drvo opštetilo dva automobila

GS
Drvo opštetilo dva automobila

BANjALUKA - Na Bulevaru Živojina Mišića noćas je palo drvo, koje je oštetilo dva automobila.

Ovo se dogodilo kod tzv. “v zgrada”, tačnije između druge i treće zgrade.

Stanari navode kako su noćas čuli jak prasak, a jutros kada su izašli imali su šta i da vide. Takođe, na tom području se nalazi i klupa na kojoj često borave stanari ovih zgrada, među kojima ima i mnogo djece.

Iz Policijske uprave Banjaluka za naš portal su potvrdili da im je prijavljeno da je noćas oko 01:30 na parking prostoru u pomenutoj ulici palo drvo, te da je tom prilikom pričinjena materijalna šteta na dva automobila.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i kontstatovali da je vjerovatno usljed nevremena došlo do preloma stabla. Obavještena je i Komunalna policija, koja je fotografisala lice mjesta, kao i oštećenja na vozilima. Takođe, kontaktirana je Vatrogasna brigada Banjalula koja treba da ukloni drvo i grane radi nesmetane komunikacije vozila na tom prostoru”, kazali su iz policije.

Na fotografijama, koje je na licu mjesta zabilježio naš reporter vidljiva su oštećena vozila na kojima su polupana stakla i poljomljeni retrovizori. Takođe, na tom prostoru nalazi se i mnogo granja i lišća.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana