Срушена “Кајак тераса”

Г.С.
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - “Кајак тераса” у власништву породице Радишић срушена је данас, као што је раније најавио градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Наиме, Станивуковић је у четвртак навече на свом Тњиттер налогу најавио рушење за суботу у 15 часова.

Станивуковић се прије почетка рушења обратио медијима те је нагласио да је овим исправљена дугогодишња неправда коју су, према његовим ријечима, појединци починили граду.

“Дошли смо да пошаљемо поруку да је град већи од појединца. Рушењем овог објекта стављамо институције у први план. Увјеравали су нас да нисмо у праву. Ово је трећа срећа. Рекао сам када дођем трећи пут ово ће бити срушено. Кладили су се да ли ћу срушити или не, ево данас је правда задовољена. Исти ти којим данас рушимо ово биће једнаки када донесу папир. Сви смо у истој равни. Нема привилегованих. Поносан сам што су данас са мном они који су вјеровали”, рекао је Станивуковић.

Подсјећамо, породица Радишић јуче је започела уклањање “Кајак терасе, а Станивуковић је најавио да ће он уклонити оно што они до данас не стигну и ту почети са сађењем дрвећа јер је предвиђено да ту буде зеленило.

“Кајак тераса” затворена је 11. марта ове године, због тврдњи градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића да је нелегално изграђена на градском земљишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана