Srušena “Kajak terasa”

G.S.
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - “Kajak terasa” u vlasništvu porodice Radišić srušena je danas, kao što je ranije najavio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Naime, Stanivuković je u četvrtak naveče na svom Tnjitter nalogu najavio rušenje za subotu u 15 časova.

Stanivuković se prije početka rušenja obratio medijima te je naglasio da je ovim ispravljena dugogodišnja nepravda koju su, prema njegovim riječima, pojedinci počinili gradu.

“Došli smo da pošaljemo poruku da je grad veći od pojedinca. Rušenjem ovog objekta stavljamo institucije u prvi plan. Uvjeravali su nas da nismo u pravu. Ovo je treća sreća. Rekao sam kada dođem treći put ovo će biti srušeno. Kladili su se da li ću srušiti ili ne, evo danas je pravda zadovoljena. Isti ti kojim danas rušimo ovo biće jednaki kada donesu papir. Svi smo u istoj ravni. Nema privilegovanih. Ponosan sam što su danas sa mnom oni koji su vjerovali”, rekao je Stanivuković.

Podsjećamo, porodica Radišić juče je započela uklanjanje “Kajak terase, a Stanivuković je najavio da će on ukloniti ono što oni do danas ne stignu i tu početi sa sađenjem drveća jer je predviđeno da tu bude zelenilo.

“Kajak terasa” zatvorena je 11. marta ove godine, zbog tvrdnji gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da je nelegalno izgrađena na gradskom zemljištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana