"Срби за Србе" организују хуманитарни концерт за осмочлану породицу Гашић

ГС
Foto: Срби за Србе

БАЊАЛУКА - Хуманитарна организација "Срби за Србе" организује вечерас у Дому омладине "Концерт из блока" који ће почети у 19 часова.

Из организације истичу да улазница кошта 6 КМ те да ће сав прикупљен новац бити усмјерен за помоћ осмочланој породици Гашић из Залужана.

"Као и за "Тројку из блока", сакупљен новац биће дониран за помоћ осмочланој породици Гашић из Залужана надомак Бањалуке. Они живе као подстанари у кућерку који више личи на љетну кућу те им планирамо купити плац и на њему изградити властити дом, а за шта је потребно више од 100.000 КМ. Поносни смо што први пут у Бањалуци организујемо цонцерт" рекли су из организације "Срби за Србе".

Уз музику, плес и ведар дух, кажу они, грађани могу очекивати добру забаву али да је од свега, ипак, најважнија нота хуманости.

"Вечерас наступа више извођача, потрудили смо се да пронађемо понешто за свачији укус. Ту су: Вања Мишић, Сања Чолић Зелић, Фјужна пруга, Марија Шестић, Аница Зрилић, а догађај отварају побједнице овогодишњег Ђурђевданског фестивала Марија Дамјановић, Лана Никодиновић и Ана Дојчиновић.

Позивамо све да својим присуством увеличају догађај и помогну породици Гашић, а ми гарантујемо одличну атмосферу и добар провод" казали су из организције. 

 

Наиме, Хуманитарна организација „Срби за Србе" од 2006. године прикупила је преко 9 милиона евра и помогла 2.900 породица које живе широм Балкана.

Подсјећамо, средином августа шести пут заредом организован је и спортско – хуманитарни турнир „Тројка из блока", који је одржан на Тргу Крајине.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана