"Srbi za Srbe" organizuju humanitarni koncert za osmočlanu porodicu Gašić

GS
Foto: Srbi za Srbe

BANjALUKA - Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" organizuje večeras u Domu omladine "Koncert iz bloka" koji će početi u 19 časova.

Iz organizacije ističu da ulaznica košta 6 KM te da će sav prikupljen novac biti usmjeren za pomoć osmočlanoj porodici Gašić iz Zalužana.

"Kao i za "Trojku iz bloka", sakupljen novac biće doniran za pomoć osmočlanoj porodici Gašić iz Zalužana nadomak Banjaluke. Oni žive kao podstanari u kućerku koji više liči na ljetnu kuću te im planiramo kupiti plac i na njemu izgraditi vlastiti dom, a za šta je potrebno više od 100.000 KM. Ponosni smo što prvi put u Banjaluci organizujemo concert" rekli su iz organizacije "Srbi za Srbe".

Uz muziku, ples i vedar duh, kažu oni, građani mogu očekivati dobru zabavu ali da je od svega, ipak, najvažnija nota humanosti.

"Večeras nastupa više izvođača, potrudili smo se da pronađemo ponešto za svačiji ukus. Tu su: Vanja Mišić, Sanja Čolić Zelić, Fjužna pruga, Marija Šestić, Anica Zrilić, a događaj otvaraju pobjednice ovogodišnjeg Đurđevdanskog festivala Marija Damjanović, Lana Nikodinović i Ana Dojčinović.

Pozivamo sve da svojim prisustvom uveličaju događaj i pomognu porodici Gašić, a mi garantujemo odličnu atmosferu i dobar provod" kazali su iz organizcije. 

 

Naime, Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe" od 2006. godine prikupila je preko 9 miliona evra i pomogla 2.900 porodica koje žive širom Balkana.

Podsjećamo, sredinom avgusta šesti put zaredom organizovan je i sportsko – humanitarni turnir „Trojka iz bloka", koji je održan na Trgu Krajine.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana