СП Бањалука: Социјалисти увијек уз свој народ и чланове

ГС
СП Бањалука: Социјалисти увијек уз свој народ и чланове

БАЊАЛУКА- Градски одбор Социјалистичке партије (СП) у Бањалуци већ данима спроводи акцију прозивања својих чланова у овом граду како би помогли онима којима је помоћ најпотребнија у овим тешким тренуцима, саопштили су из СП-а.

Портпарол СП-а Давор Стрика истакао је да СП у Бањалуци има на хиљаде чланова, те да социјалисти саосјећају са њима и проблемима са којима се сви сусрећемо.

- Из солидарности према наших члановима, али и свим грађанима Републике Српске, СП је одлучила прозвати све своје чланове у Бањалуци и понудити помоћ. Наш тим вриједно ради на контактирању хиљада наших чланова сваки дан. Уколико неко од наших чланова из неког разлога не буде контактиран, позивам их да се сами обрате партији, уколико им је помоћ неопходна -рекао је Стрика.

Он је додао да у овим временима сви морамо бити солидарни и хумани, а да је СП увијек била партија народа која вођена тим идејама и принципима брине о својим грађанима и члановима.

- СП и сви њени функционери, почевши од предсједника Ђокића, па и осталих у читавој Републици Српској, свакодневно помажу грађане и институције Републике Српске у свим сегментима живота у овој заједничкој борби. Грађани нису сами, а СП је ту да додатно помогне. Секретаријат партије такође свакодневно контактира наше одборе по читавој Републици Српској, како бисмо координирали заједничке акције. То је задатак политике СП-а и нашег програма- закључио је Стрика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана