SP Banjaluka: Socijalisti uvijek uz svoj narod i članove

GS
SP Banjaluka: Socijalisti uvijek uz svoj narod i članove

BANjALUKA- Gradski odbor Socijalističke partije (SP) u Banjaluci već danima sprovodi akciju prozivanja svojih članova u ovom gradu kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija u ovim teškim trenucima, saopštili su iz SP-a.

Portparol SP-a Davor Strika istakao je da SP u Banjaluci ima na hiljade članova, te da socijalisti saosjećaju sa njima i problemima sa kojima se svi susrećemo.

- Iz solidarnosti prema naših članovima, ali i svim građanima Republike Srpske, SP je odlučila prozvati sve svoje članove u Banjaluci i ponuditi pomoć. Naš tim vrijedno radi na kontaktiranju hiljada naših članova svaki dan. Ukoliko neko od naših članova iz nekog razloga ne bude kontaktiran, pozivam ih da se sami obrate partiji, ukoliko im je pomoć neophodna -rekao je Strika.

On je dodao da u ovim vremenima svi moramo biti solidarni i humani, a da je SP uvijek bila partija naroda koja vođena tim idejama i principima brine o svojim građanima i članovima.

- SP i svi njeni funkcioneri, počevši od predsjednika Đokića, pa i ostalih u čitavoj Republici Srpskoj, svakodnevno pomažu građane i institucije Republike Srpske u svim segmentima života u ovoj zajedničkoj borbi. Građani nisu sami, a SP je tu da dodatno pomogne. Sekretarijat partije takođe svakodnevno kontaktira naše odbore po čitavoj Republici Srpskoj, kako bismo koordinirali zajedničke akcije. To je zadatak politike SP-a i našeg programa- zaključio je Strika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana