Sberbank а.д. Бањалука брине о најмлађима: Вриједна донација за Дом “Рада Врањешевић”

ГС
Sberbank а.д. Бањалука брине о најмлађима: Вриједна донација за Дом “Рада Врањешевић”

БАЊАЛУКА - У духу друштвено одговорног пословања, Sberbank а.д. Бањалука наставља да ослушкује потребе свих категорија друштва, те на тај начин доприноси потребама локалних заједница, а овај пут приоритет су најмлађи, и то они малишани који одрастају без родитељског старања.

Донација дјечијих креветаца као и других неопходних ствари за њихову свакодневницу, попут мадраца, постељине и играчака за кревеце, стигла је данас у Дом за дјецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић”.

-Ова донација је само једна у низу активности којима желимо да стварамо чврсте везе са заједницом, те да боље разумијемо њене потребе, а самим тим и допринесемо бољем и напреднијем окружењу за све нас. Дом “Рада Врањешевић” обавља изузетно важан и племенит посао бригом и одговорношћу за сву дјецу и омладину која тамо бораве, те смо се одлучили да нашом донацијом најмлађима, учинимо боравак што угоднијим и квалитетнијим. Задовољство нам је што смо кроз ову донацију пружили помоћ у побољшању услова рада ове установе, те се надамо да ћемо успјети да измамимо осмијех малишанима који овдје бораве - рекла је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација Sberbank а.д Бања Лука.

Владимир Кајкут, директор Дома “Рада Врањешевић” примио је ову донацију, те овим поводом изразио захвалност Sberbank која је дала значајан допринос овој установи.

-Донацијом дјечијих креветаца као и додатне неопходне опреме за малишане, Sberbank а.д. Бањалука је показала да мисли на наше најмлађе, а на овај начин су омогућени бољи услови за њихов боравак у нашој установи. Овом приликом се још једанпут захваљујемо Sberbank што је препознала наше потребе и што ћемо уз њихову подршку дјеци, уљепшати окружење у којем бораве, развијају се и напредују -изјавио је Владимир Кајкут, директор Дома за дјецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић”.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Sberbank а.д. Бања Лука, која ће се и даље трудити да кроз овакве ангажмане пружи подршку локалним заједницама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана