Sberbank a.d. Banjaluka brine o najmlađima: Vrijedna donacija za Dom “Rada Vranješević”

GS
Sberbank a.d. Banjaluka brine o najmlađima: Vrijedna donacija za Dom “Rada Vranješević”

BANjALUKA - U duhu društveno odgovornog poslovanja, Sberbank a.d. Banjaluka nastavlja da osluškuje potrebe svih kategorija društva, te na taj način doprinosi potrebama lokalnih zajednica, a ovaj put prioritet su najmlađi, i to oni mališani koji odrastaju bez roditeljskog staranja.

Donacija dječijih krevetaca kao i drugih neophodnih stvari za njihovu svakodnevnicu, poput madraca, posteljine i igračaka za krevece, stigla je danas u Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

-Ova donacija je samo jedna u nizu aktivnosti kojima želimo da stvaramo čvrste veze sa zajednicom, te da bolje razumijemo njene potrebe, a samim tim i doprinesemo boljem i naprednijem okruženju za sve nas. Dom “Rada Vranješević” obavlja izuzetno važan i plemenit posao brigom i odgovornošću za svu djecu i omladinu koja tamo borave, te smo se odlučili da našom donacijom najmlađima, učinimo boravak što ugodnijim i kvalitetnijim. Zadovoljstvo nam je što smo kroz ovu donaciju pružili pomoć u poboljšanju uslova rada ove ustanove, te se nadamo da ćemo uspjeti da izmamimo osmijeh mališanima koji ovdje borave - rekla je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank a.d Banja Luka.

Vladimir Kajkut, direktor Doma “Rada Vranješević” primio je ovu donaciju, te ovim povodom izrazio zahvalnost Sberbank koja je dala značajan doprinos ovoj ustanovi.

-Donacijom dječijih krevetaca kao i dodatne neophodne opreme za mališane, Sberbank a.d. Banjaluka je pokazala da misli na naše najmlađe, a na ovaj način su omogućeni bolji uslovi za njihov boravak u našoj ustanovi. Ovom prilikom se još jedanput zahvaljujemo Sberbank što je prepoznala naše potrebe i što ćemo uz njihovu podršku djeci, uljepšati okruženje u kojem borave, razvijaju se i napreduju -izjavio je Vladimir Kajkut, direktor Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka, koja će se i dalje truditi da kroz ovakve angažmane pruži podršku lokalnim zajednicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana