Сакупљен новац за лијечење Бањалучанке Мирјане Јојић: "Успјели смо сви"

ГС
Сакупљен новац за лијечење Бањалучанке Мирјане Јојић: "Успјели смо сви"

БАЊАЛУКА - Хвала Богу и вама народе, не бих могла ово без вас, пресрећна сам, навела је бањалучанка Мирјана Јојић, која се бори с карциномом лимфних чворова врата и потврдила да су средства за њено лијечење сакупљена.

Она је подијелила објаву Душка Тадића који је навео да је још два дана активан хуманитарни број 1414 за лијечење ове самохране мајке, преносе Независне

"Тренутно стање позива по бр. 1414 јесте 71631, што значи да смо сви заједно успјели да прикупимо средства за Мирјанино лијечење и путне трошкове", навео је Тадић који се захвалио свима који су звали.

"Велико хвала свима који су звали, као и компанији М:ТЕЛ  који су дословно у три дана омогућили да proteini.si Бањалучка Тркачка ЛИГА добије хумани број!", додао је Тадић.

"Сваки вас позив за још ова два дана што позовете за мене вриједи шест пута јаче јер тај "вишак" планирам расподијелити за људе, тих шест људи са хуманитарног плаката на којем сам и ја. Успјели смо сви заједно. Коначан извјештај иде идуће седмице. Пресрећна сам и хвала вам", закључила је Јојићева.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана