Sakupljen novac za liječenje Banjalučanke Mirjane Jojić: "Uspjeli smo svi"

GS
Sakupljen novac za liječenje Banjalučanke Mirjane Jojić: "Uspjeli smo svi"

BANjALUKA - Hvala Bogu i vama narode, ne bih mogla ovo bez vas, presrećna sam, navela je banjalučanka Mirjana Jojić, koja se bori s karcinomom limfnih čvorova vrata i potvrdila da su sredstva za njeno liječenje sakupljena.

Ona je podijelila objavu Duška Tadića koji je naveo da je još dva dana aktivan humanitarni broj 1414 za liječenje ove samohrane majke, prenose Nezavisne

"Trenutno stanje poziva po br. 1414 jeste 71631, što znači da smo svi zajedno uspjeli da prikupimo sredstva za Mirjanino liječenje i putne troškove", naveo je Tadić koji se zahvalio svima koji su zvali.

"Veliko hvala svima koji su zvali, kao i kompaniji M:TEL  koji su doslovno u tri dana omogućili da proteini.si Banjalučka Trkačka LIGA dobije humani broj!", dodao je Tadić.

"Svaki vas poziv za još ova dva dana što pozovete za mene vrijedi šest puta jače jer taj "višak" planiram raspodijeliti za ljude, tih šest ljudi sa humanitarnog plakata na kojem sam i ja. Uspjeli smo svi zajedno. Konačan izvještaj ide iduće sedmice. Presrećna sam i hvala vam", zaključila je Jojićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana