Радојичић: Стабилна скупштинска већина и након избора

Срна
Радојичић: Стабилна скупштинска већина и након избора

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора СНСД-а у Бањалуци Игор Радојичић изразио је увјерење да ће након локалних избора у том граду бити стабилна скупштинска већина политичких партија које су у коалицији са СНСД-ом како би квалитетан рад на развоју града био настављен и у наредном периоду.

"Завршни договор девет политичких партија у Бањалуци да будем кандидат за градоначелника постигли смо јуче. Мјесецима разговарамо, а почетком године смо имали низ билатералних разговора да бисмо јуче усагласили писани текст коалиционог споразума за Бањалуку", рекао је новинарима Радојичић, којег је јуче СНСД предложио за кандидата за градоначелника.

Он је истакао да у овом тренутку девет политичких партија подржава заједничког кандидата за градоначелника Бањалуке из СНСД-а.

"Очекујемо да до краја овог мјесеца потпишемо споразум о кандидатури, а имамо договор који је шири и од постојеће коалиције", рекао је Радојичић, који је и потпредсједник СНСД-а.

Он је подсјетио да је у претеклих четири године била стабилна скупштинска већина у граду Бањалуци, изразивши увјерење да ће такав начин рада бити обезбијеђен и у наредном периоду.

Говорећи о сарадњи са ДНС-ом, Радојичић је оцијенио да има тензија које се односе на Приједор.

"То није ништа ново у Приједору, тензије су присутне пред сваке локалне изборе и надам се да то неће покварити наше односе у Бањалуци. С моје стране постоји пружена рука и жеља да наставимо да радимо даље", рекао је Радојичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана