Radojičić: Stabilna skupštinska većina i nakon izbora

Srna
Radojičić: Stabilna skupštinska većina i nakon izbora

BANjALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci Igor Radojičić izrazio je uvjerenje da će nakon lokalnih izbora u tom gradu biti stabilna skupštinska većina političkih partija koje su u koaliciji sa SNSD-om kako bi kvalitetan rad na razvoju grada bio nastavljen i u narednom periodu.

"Završni dogovor devet političkih partija u Banjaluci da budem kandidat za gradonačelnika postigli smo juče. Mjesecima razgovaramo, a početkom godine smo imali niz bilateralnih razgovora da bismo juče usaglasili pisani tekst koalicionog sporazuma za Banjaluku", rekao je novinarima Radojičić, kojeg je juče SNSD predložio za kandidata za gradonačelnika.

On je istakao da u ovom trenutku devet političkih partija podržava zajedničkog kandidata za gradonačelnika Banjaluke iz SNSD-a.

"Očekujemo da do kraja ovog mjeseca potpišemo sporazum o kandidaturi, a imamo dogovor koji je širi i od postojeće koalicije", rekao je Radojičić, koji je i potpredsjednik SNSD-a.

On je podsjetio da je u preteklih četiri godine bila stabilna skupštinska većina u gradu Banjaluci, izrazivši uvjerenje da će takav način rada biti obezbijeđen i u narednom periodu.

Govoreći o saradnji sa DNS-om, Radojičić je ocijenio da ima tenzija koje se odnose na Prijedor.

"To nije ništa novo u Prijedoru, tenzije su prisutne pred svake lokalne izbore i nadam se da to neće pokvariti naše odnose u Banjaluci. S moje strane postoji pružena ruka i želja da nastavimo da radimo dalje", rekao je Radojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana