Прва “Зима у Дому омладине”: Концерти и радионице за младе

М. В.
Прва “Зима у Дому омладине”: Концерти и радионице за младе

БАЊАЛУКА - Манифестација “Зима у Дому омладине” биће први пут организована ове зиме, саопштили су из ове установе.

Манифестација почиње сутра у 20 часова музичким наступом полазника атељеа “МаМа вокс”, наступом нове плесне групе “Кејм крју” и наставком забаве у добром музичком ди-џеј ритму.

- У првој седмици децембра биће организовано дружење са младим умјетницима Стефаном Петровићем, Драганом Јелача и Љиљаном Божичковић 3. децембра у 18 часова, када је планирано отварање њихове прве заједничке изложбе, а у наставку дана гости из Бихаћа ће развеселити атмосферу уз свој “Стендап” наступ, а након њих настављамо са добрим ди-џеј ритмом - саопштили су из Дома омладине. Додали су да је недјеља резервисана за монодраму Николе Милаковића “Марко”.

- Сваког понедјељка и сриједе биће организована “Зимска рекреација”, јога часови за младе. Сриједом младе очекују креативне радионице “Зимска чаролија”, гдје ће бити израђивани новогодишњи украси - кажу организатори.

Током “Зиме у Дому омладине” смјењиваће се многобројни културни и забавни догађаји за младе, али и оне који се осјећају младо.

- Млади гитариста Вања Цвијановић наступиће 9. децембра. Први наступ у Бањалуци имаће и бенд “Клапани”. Слиједи промоција спота Кристине и Мокета уз звуке октета “Трибјут најт”, а 30. децембра концерт ће одржати музички састав “Рок симфонија” - поручили су из Дома омладине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана