Prva “Zima u Domu omladine”: Koncerti i radionice za mlade

M. V.
Prva “Zima u Domu omladine”: Koncerti i radionice za mlade

BANjALUKA - Manifestacija “Zima u Domu omladine” biće prvi put organizovana ove zime, saopštili su iz ove ustanove.

Manifestacija počinje sutra u 20 časova muzičkim nastupom polaznika ateljea “MaMa voks”, nastupom nove plesne grupe “Kejm krju” i nastavkom zabave u dobrom muzičkom di-džej ritmu.

- U prvoj sedmici decembra biće organizovano druženje sa mladim umjetnicima Stefanom Petrovićem, Draganom Jelača i Ljiljanom Božičković 3. decembra u 18 časova, kada je planirano otvaranje njihove prve zajedničke izložbe, a u nastavku dana gosti iz Bihaća će razveseliti atmosferu uz svoj “Stendap” nastup, a nakon njih nastavljamo sa dobrim di-džej ritmom - saopštili su iz Doma omladine. Dodali su da je nedjelja rezervisana za monodramu Nikole Milakovića “Marko”.

- Svakog ponedjeljka i srijede biće organizovana “Zimska rekreacija”, joga časovi za mlade. Srijedom mlade očekuju kreativne radionice “Zimska čarolija”, gdje će biti izrađivani novogodišnji ukrasi - kažu organizatori.

Tokom “Zime u Domu omladine” smjenjivaće se mnogobrojni kulturni i zabavni događaji za mlade, ali i one koji se osjećaju mlado.

- Mladi gitarista Vanja Cvijanović nastupiće 9. decembra. Prvi nastup u Banjaluci imaće i bend “Klapani”. Slijedi promocija spota Kristine i Moketa uz zvuke okteta “Tribjut najt”, a 30. decembra koncert će održati muzički sastav “Rok simfonija” - poručili su iz Doma omladine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana