Привремене обуставе саобраћаја у улици Ивана Горана Ковачића због наставка радова

М. С.
Привремене обуставе саобраћаја у улици Ивана Горана Ковачића због наставка радова

БАЊАЛУКА - Реконструкција саобраћајнице у улици Ивана Горана Ковачића, на потезу од “Центрума” до “Леснине”, ове седмице, у зависности од временских услова, ући ће у завршну фазу.

Биће извођени радови на дијелу од скретања за Тржни центар “Тропик” до уклапања на кружну раскрсницу код “Центрума”, након чега ће услиједити полагање завршног слоја асфалта и постављање саобраћајне сигнализације и опреме те ће комплетна саобраћајница бити пуштена у саобраћај.

- Предузеће “Нискоградња”, које изводи радове, најавило је да би ове седмице наставили са изградњом пута, због чега ће привремено бити обустављен саобраћај у овој улици - кажу у Одјељењу за саобраћај и путеве.

С обзиром на то да су за почетак наредне седмице најављене сњежне падавине, радови би требало да почну од сриједе, ако то временске прилике дозволе, а о чему ће јавност бити правовремено обавијештена.

- Извођач радова је најавио да ће бити потребно седам дана да посао буде завршен те ће за то вријеме бити обустављен саобраћај, због чега апелујемо на возаче да имају разумијевање и користе друге алтернативне правце - истичу у овом одјељењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана