Privremene obustave saobraćaja u ulici Ivana Gorana Kovačića zbog nastavka radova

M. S.
Privremene obustave saobraćaja u ulici Ivana Gorana Kovačića zbog nastavka radova

BANjALUKA - Rekonstrukcija saobraćajnice u ulici Ivana Gorana Kovačića, na potezu od “Centruma” do “Lesnine”, ove sedmice, u zavisnosti od vremenskih uslova, ući će u završnu fazu.

Biće izvođeni radovi na dijelu od skretanja za Tržni centar “Tropik” do uklapanja na kružnu raskrsnicu kod “Centruma”, nakon čega će uslijediti polaganje završnog sloja asfalta i postavljanje saobraćajne signalizacije i opreme te će kompletna saobraćajnica biti puštena u saobraćaj.

- Preduzeće “Niskogradnja”, koje izvodi radove, najavilo je da bi ove sedmice nastavili sa izgradnjom puta, zbog čega će privremeno biti obustavljen saobraćaj u ovoj ulici - kažu u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

S obzirom na to da su za početak naredne sedmice najavljene snježne padavine, radovi bi trebalo da počnu od srijede, ako to vremenske prilike dozvole, a o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

- Izvođač radova je najavio da će biti potrebno sedam dana da posao bude završen te će za to vrijeme biti obustavljen saobraćaj, zbog čega apelujemo na vozače da imaju razumijevanje i koriste druge alternativne pravce - ističu u ovom odjeljenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana