Прекршајни налог оцу Младена Илића због забаве у Крупи на Врбасу

ГС
Прекршајни налог оцу Младена Илића због забаве у Крупи на Врбасу

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција уручила је Драгомиру Илићу, оцу предсједника Скупштине града Бањалука Младена Илића, прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру,сазнаје "Глас Српске".

Сазнајемо да Драгомир Илић треба да плати казну од 500 КМ.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да је полиција 4. маја из медија дошла до сазнања да је Д.И. организовао забаву на приватном посједу у мјесту Крупа на Врбасу.

Извршеним провјерама утврђено је да је ово лице поступило супротно закључку Републичког штаба за ванредне ситуације од 26. априла којим се забрањују приватна окупљања више од 10 лица, као и организовање музике уживо на отвореном простору.

Младен Илић је јуче за бањалучке медије рекао да је снимак  настао на приватном посједу у насељу Крупа на Врбасу у понедјељак навече, те да он није организовао ово окупљање.

– Моја породица је организовала весеље зато што сам постао отац и присуствовали су само најужи чланови моје породице – рекао је Илић и додао да није могао спријечити своје ближње да на тај начин обиљеже рођење његовог сина.

Нагласио је да нису тачне приче које круже Бањалуком да је на том слављу било неколико стотина људи.

– Имао сам тај дан много раније заказаних обавеза па сам у вечерњим часовима навратио у Крупу – објаснио је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана